Odkazy

verze pro tisk

Zábavné grilování se zahradními grily Smoky Fun

10. březen 2011

Jaro je cítit ve vzduchu a k teplému počasí neodmyslitelně patří zahradní grilování. Tato zábava se stává čím dál víc oblíbenou. Setkání s přáteli u dobrého jídla a pití vám zpříjemní jinak hektické pracovní dny. Na trhu je široká nabídka grilů, ze kterých můžete vybírat. Ne všechny ale dokáží splnit náročné požadavky. Stále oblíbenější jsou grily Smoky Fun, které zaručí kvalitu a příjemné grilování.

Materiál Smoky Fun je zárukou dlouhé životnosti

Obrovskou předností je u zahradních grilů Smoky Fun jejich materiálové provedení. Zahradní gril má masivní a stabilní konstrukci, na jejíž výrobu je použita silnostěnná ocel. Ta je navíc ošetřena černou žáruvzdornou barvou, odolávající teplotám okolo 800 stupňů. Díky zpracování nemají tyto zahradní grily potíže se stabilitou. Rošty grilů Smoky Fun jsou z nerezové oceli. Na odkapávající tuk je zhotovena speciální samostatná nádoba, tudíž nedochází ani k připalování, a vy se vyhnete složité údržbě.

Vzhledově jsou zahradní grily Smoky Fun velmi atraktivní. Nemusíte je tedy nikam schovávat. Vaši zahradu naopak ozdobí, často je také můžete nalézt jakou součást zahradních restaurací.

Smoky Fun griluje, udí i peče

Grily Smoky Fun jsou multifunkční. Nemusíte se tedy omezovat co se vašich chutí týče. Tyto grily totiž zvládnou přímé i nepřímé grilování. Oblíbené je také barbecue, což je grilování za pomocí nízké teploty (90-160 stupňů). Nad spalovací komorou je umístěna varná deska, kde si můžete připravit oblíbenou kávu, uvařit přílohy, nebo uchovat již připravená jídla teplá. Na grilu Smoky Fun můžete ale i udit nebo si upéct brambory. Rošty navíc můžete nahradit například kamennou deskou.

Topte si čím potřebujete

Při pořízení grilu bude určitě otázka topiva jednou z těch zásadních. Někomu vyhovuje kusové dřevo, jiný preferuje uhlí. Co se týče topení, máte s grily Smoky Fun téměř volnou ruku. Jestli budete používat dřevo nebo dřevěné uhlí je na vás. Zvládnou totiž prakticky cokoli.Výběrem dřeva nebo dřevěných lupínků tak můžete značně ovlivnit vůni a chuť právě připravovaného pokrmu.

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!