Odkazy

verze pro tisk

Grilování na zahradě je stále populárnější

20. září 2011

Pořady o vaření se v posledních letech staly nedílnou součástí televizních obrazovek. Zatímco před pár lety se vysílaly pořady spíše amatérské, kdy vařily zejména různé „celebrity“, které ve skutečnosti nepřipravovaly jídla ve zrovna vysoké kvalitě, dnes můžeme sledovat pořady, v nichž se opravdu můžeme přiučit něčemu novému, zajímavému. Je také dobré, že existují v televizi i pořady, které jsou přímo tematicky zaměřeny, jako například Šéf na grilu.

Na grilech se dají připravit velmi chutná jídla

Právě grilování je v České republice stále oblíbenější „disciplínou“. Každý, kdo se alespoň trochu vyzná ve vaření, si dnes může na vlastní zahradě či terase před domem udělat kvalitní a zdravé pokrmy. Velmi oblíbené jsou z tohoto hlediska grily na dřevěné uhlí. Pokud se s jejich manipulací sžijeme, pak lze vykouzlit opravdu skvostné pokrmy, které jsou nejen chutné, ale i příznačně lehké a tím pádem i mnohem zdravější nežli běžná česká kuchyně.

Grily na dřevěné uhlí lze snadno ovládat. Dnes se dají pořídit například velmi kvalitní grily Weber, na nichž vaří i profesionální kuchaři, a to nejen v České republice.

Grilování zvládne každý trochu nadaný kuchtík

Grilování je uměním, které lze poměrně snadno a v krátkém časovém úseku zvládnout. Při grilování můžeme používat různé druhy masa, ryb, zeleniny či třeba i ovoce, záleží jen na naší fantazii, vkusu a chuti.

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!