Odkazy

verze pro tisk

Pravou italskou pizzu uděláte v pecích MAM

7. červen 2016

Máte vlastní pizzerii či restauraci a chcete svým zákazníkům dopřát skutečně pravou italskou pizzu? Pak zapomeňte na to, že ji budete dělat v klasické troubě, mikrovlnce, konvektomatu a podobných zařízeních. Základem výroby pravé italské pizzy je její pečení v peci na plyn, případně na dřevo. Tradičním výrobcem pecí je značka MAM.

Značka MAM je oblíbená všude na světě

Proč zvolit právě pece MAM? Jde o značku, která se používá v pizzeriích prakticky po celém světě, a to už od 70. let minulého století. Jde o profesionální pece pro komerční využití, které využívají jako palivo dřevo a plyn. Jejich velkou předností je schopnost vytvořit uvnitř zařízení ideální tepelné podmínky, které přesně vyžaduje výroba tradiční italské pizzy.

Pořízení pece MAM je investicí, která se vám rozhodně jako majitelům restaurace vyplatí. Lidé, kteří vyznávají skutečně tradiční italskou pizzu, k vám budou chodit rádi. Křupavé těsto, které se během pár minut udělá v peci, jako by vytvořili sami Italové.

Jednoduchá montáž je velkou předností

Při pořízení některé z variant pecí MAM oceníte jejich velmi snadnou instalaci. Pec k vám dorazí již sestavená, stačí ji pouze umístit na vhodné místo a připojit na komín, skrz který budou ven z restaurace odcházet veškeré zplodiny.

S pecí MAM ušetříte

S kvalitní pecí ušetříte. Nemusíte totiž zaměstnávat tolik pracovníků, obsluha pecí MAM je mimořádně jednoduchá. Zároveň uděláte ve stejném čase více pizz nežli v jiných zařízeních. Pořídit si dokonce můžete i rotační pec, v níž se dá dělat velké vícero pizz naráz. Hravě tak zvládnete v krátkém čase obsloužit i velký počet hostů.

Při pořizování pece je nutné zvážit několik aspektů. Pokud nevíte, jaký typ zařízení zvolit, přečtěte si článek 4 kroky k výběru správné pece na pizzu. Pomůže vám se lépe zorientovat. Poradit může samozřejmě i samotný prodejce.

Komerční sdělení

-pla-

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!