Odkazy

Kuchyňské spotřebiče

Vestavné domácí spotřebiče, trouby, varné desky za výhodné ceny.

verze pro tisk

Kuchyňské potřeby a nádobí

10. květen 2011

Nejdůležitějšími potřebami v kuchyni jsou kromě samotného nábytku ( kuchyňské linky, sporáku, lednice či mrazničky) samozřejmě hrnce, kastroly, pánve a další kuchyňské nádobí, bez něhož bychom si mohli jídlo tak maximálně objednávat z restaurace, nikoliv ho i vařit doma. A vzhledem k tomu, že Češi obecně rádi jí doma a rádi vaří, je dobré se také poohlédnout, jaké nádobí je v současné době na trhu k dispozici.

Nádobí Tescoma

Mezi nejlepší značky patří bezesporu nádobí Tescoma, které je vyráběno z kvalitních materiálů a je tudíž velmi odolné, s dlouhou životností a co víc, je také velmi komfortní pro vaření nejrůznějších pokrmů a přípravě studených i teplých jídel.

Tlakové hrnce či zapékací mísy

V každé správné kuchyni by rozhodně nemělo chybět základní nádobí, tedy zejména hrnce, tlakové hrnce, dále pak různé zapékací mísy či třeba kuchyňské váhy, které jsou nezbytným pomocníkem při správném dávkování jednotlivých ingrediencí, jež jsou pro vaření pokrmu nezbytné a je potřeba je přidávat v přesně vyměřeném množství.

Nerezové tlakové hrnce Tescoma

Tlakové hrnce Tescoma jsou vyráběny z nerezového materiálu. Mají masivní úchyty, které zlepšují manipulaci s hrncem. Tyto úchyty jsou navíc vytvořeny tak, aby při používání na sporáku nepálily. Tlakové hrnce Tescoma jsou vhodné pro všechny typy sporáků . Pro plynové, elektrické, sklokeramické i indukční.

Zapékací mísy Tescoma

Zapékací mísy Tescoma jsou výbornou alternativou ke klasickým pekáčům. Jejich výhoda spočívá v tom, že nepotřebují pro přípravu jídel tak vysokou teplotu, pokrmy tak upečeme mnohem rychleji, což mimo jiné znamená, že uspoříme na energiích.

Nádobí Tescoma je vhodné i pro profesionální kuchyni

Kuchyňské potřeby Tescoma se právem řadí mezi špičku ve svém oboru. Je jen málo obdobných produktů, které jim mohou na českém trhu a v českých kuchyních konkurovat. Nádobí Tescoma je hojně využíváno mezi amatérskými kuchaři ( tedy mezi lidmi, kteří si pravidelně vaří doma), chválí si je však také zkušení profesionálové, u nichž je předpoklad, že vaří jen s tím nejlepším nádobím.

[Nahoru ↑]


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

2x3JY8a6w4X

sobota, 18. březen 2017
10:37

What lirnbatieg knowledge. Give me liberty or give me death.


posted by: 2x3JY8a6w4X (25xzu1s27(a)outlook.com) [Odpovědět]