
Japonské nože TOJIRO si oblíbí každý profesionál i domácí hospodyňka
3. březen 2016Bez čeho se při práci v kuchyni za žádnou cenu neobejdete? No přeci bez kvalitních a ostrých nožů. Nemusíte být zrovna kuchaři z povolání, abyste věděli, že jedině s dobrým a pořádně naostřeným nožem půjde práce při přípravě pokrmů rychle a bez problémů. Díky dobrým zkušenostem bych doporučil pořídit si tradiční japonské nože značky TOJIRO.
Nože TOJIRO si u nás v poslední době získávají velkou popularitu. A to nejen mezi hobby kuchtíky, ale i u předních českých profesionálů, kteří se opravdu vyznají a dovedou si vybrat to nejkvalitnější náčiní.
Nože, které jsou ostré jako samurajské meče
Proč právě kuchyňské nože od japonského výrobce? Není tajemstvím, že Japonci mají v oblasti nožů neskutečně dlouhou historii a zkušenosti. Právě TOJIRO je toho jako značka jasným důkazem.
Při výrobě se využívá poznatků, které jsou známé už z výroby samurajských mečů. Díky tomu jsou pevné, stabilní a dokonale vyvážené. Při používání perfektně sednou do ruky.
Jedním z největších kladů je ostrost. Nože této japonské značky díky ostrým čepelím vydrží klidně i celé generace. Šetří tak vlastně i vaše peníze, neboť nemusíte každý druhý rok investovat do nových potřeb.

TOJIRO nože
Moderní materiály zajišťují perfektní ostrost a odolnost
Zároveň se při výrobě těchto nožů používají i moderní metody. Jedná se o nože, jejichž čepel je složená z vícevrstvého materiálu. Vydrží díky tomu po mnoho let, netupí se a jsou odolné vůči fragmentaci.
Dají se použít na cokoliv
Pro vaření v domácích podmínkách i v profesionálních kuchyních jen těžko seženete lepší kuchyňské nože. TOJIRO představuje celou řadu nožů, univerzálních i těch, které se hodí na konkrétní druhy potravin.
Tak například univerzální nůž Gyuto je ideální pro krájení a sekání velkých kusů potravin – masa apod. V domácnosti vám pro změnu asi nejvíce pomůže nůž Santoku, který je rovněž spíše univerzální. TOJIRO ale vyrábí i speciální nože na plátkování a krájení zeleniny a masa, okrajování či filetování.
Pro krájení zeleniny se skvěle hodí nůž Nakiri, kterým bez problémů nakrájíte na tenké plátky jakýkoliv druh ovoce a zeleniny, ale třeba také bylinky.
Díky oficiálnímu distributorovi a prodejci pro ČR, firmě TOJIRO CZ s.r.o., má nyní každý z vás možnost pořídit si domů tradiční japonské nože a poznat jejich kouzlo. Jedná se skutečně o originální japonské nože, žádné laciné napodobeniny, s nimiž se můžete setkat v mnoha jiných obchodech.
-pla-
[Nahoru ↑]
Vložit komentář
Komentáře
Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!
Co u nás hledáte?
grilování na elektrickém grilu ikea kuchyně fotogalerie korálkové závěsy do dveří korálkové závěsy korálkový závěs do dveří korálkový závěs korálky do dveří kuchyně fotogalerie inspirace ikea kuchyně ikea fotogalerie kuchyně kuchyňské záclonky led pásky do kuchyně led pásky pod kuchynskou linku marinovač moderní kuchyně fotogalerie inspirace moderní kuchyně fotogalerie moderní kuchyně moderni zaclony do kuchyne moderní záclony poličky do kuchyně siko kuchyně fotogalerie světla do kuchyně světlo pod kuchyňskou linku test tyčových mixerů záclonky do kuchyně záclony do kuchyně závěsný systém do kuchyně závěsy do dveří závěsy do kuchyně